morientes 2010.05.10. 02:13

IV (négy)

2010 július 3.-án szombaton a Műegyetem K épületének II. számú tornatermében 14:00 órai kezdettel megrendezésre kerül a negyedik Teremurak bajnokság.

Az egyéni részvételi szándék jelzését várom, de lehet jelentkezni előre összeállított (3-4 fős) csapatokkal (meg előre kifundált taktikával... hehe) is. Dúsítaná az élményt, ha egykoron rendszeres résztvevő, egy ideje pedig sajnálatosan, de igazoltan hiányzó játékosok és csapatok is részt tudnának venni az ünnepen. Gondolok itt például a félelmetes Pasarét, a majdnem verhetetlen Takács fivérek, a firkás, de nevükhöz méltatlanul sovány és józan Bácsi Sándor Emlékzenekar, és a szemtelenül fiatal Rákóczi-öregdiák csapataira, a tékozló angliai légióra (ez maga lenne a csoda), kajakos öregfiúkra, vagy a híres Második Zwei brigantijaira bármilyen felállásban, és ismétlem, bárkire, aki szabaddá tudja tenni július első szombatjának délutánját, hogy újra velünk játszon.

A lebonyolítási rend a megszokottak szerint alakul, oda- visszavágós alapszakasz, majd egyenes kieséses rájátszás.

Újra csináltatunk mezt, vásárolunk frissítő és élénkítő szereket, szól majd a zene, és meg lehet tekinteni a labdarúgó világbajnokság harmadik negyeddöntőjét négy órai kezdettel (lehet ez pölö ARG-GB is, ez esetben ehhez igazítanánk a programot).

Az egyéni részvételi nettó költség várhatóan 5.000 Ft körül lesz (2.000 a mez, 2.000 a felirat, 1.000 a táp), ehhez jöhetnek még repiköltségek (néhány üveg Tokaji (...), egyéb rendezési költség, illetve a nyeremények az összes résztvevő között igazságosan elosztva, kb még 1.000 Ft. Remélem ez nem riaszt el senkit, ezen nem múlhat a boldogság.

Várom tehát a jelentkezéseket. Aztán ha ezt elúntam, elkezdek telefonálgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr601987388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attus76 2010.05.10. 21:00:31

Én biztos ott leszek Olikám. Icu

El Pibito 2010.05.21. 00:25:33

Haló!

Először is üdvözlök minden korábban felszólalót... Szia Icu! Nagy itt a pezsgés a fórumon, mi?! :)
Rákóczi egyelőre Habsburg fogságban sínylődik, majd meglátjuk lesz-e júli 3-ig szöktetés... Mindenesetre ha lesz "dusdászunk", akkor én megyek!

Toma
süti beállítások módosítása