Willkommen

Újévi fogadalom: szezon végéig minden héten lesz összefoglaló kosárról, fociról, plusz egy cikk tetszőleges sport témában (teremuras tempóban), valamint egy bejegyzés a fiam 20. születésnapjára készülő magyar nyelvű naplójában. Kérek mindenkit, hogy az eszközökben nem válogatva tartassa be velem, kényelmi szempontjaim teljes figyelmen kívül hagyásával.

A Paul-blogra visszatérve: feleségem írja ékes germán nyelven anyablogunkat (anyablog, érted, vehhehe...), október óta. Nagy vállalkozás ez, hogy húsz éven át ne szerezzen róla tudomást, és akkor kapja készen, peros pántlikával átkötve élete történetét, szülei szemszögéből. Még nagyobb feladatnak látszik húsz éven át kitartóan naplózni, de reméljük elég kemények leszünk ehhez. Persze a legfontosabb, hogy ezt az egészet Isten is így akarja, mert ha oda a support, akkor hiába a küzdve küzdés.

Tehát kosár: az idei szezon egyik legjobb hangulatú baller-szeánszán vagyunk túl, három csapattal, magas színvonallal, meglepő dramaturgiai fordulatokkal. Az értékelést ezúttal a német édesipar szemszögéből végezzük.

Knoppers-Mannschaft

Szabó T.-Tarsolyné A.-Tarsoly A.

Ez egy nagyon erős felállás. Az hogy nem uralkodták szanaszét a napot, az Dízel idény eleji formájának és Angi indiszponált helyezkedésének köszönhető. Köszönöm is, sebtiben. Big Tee stabil volt, bárhonnan bedobta, igaz csak akkor, ha legalább kettőt pumpált a labdával a levegőben. Csak így tovább Tom, legközelebb már ezt várjuk. Volt a középe felé egy erős időszakuk, mert nekünk pihennünk is kellett. Reméljük, Angi alkarja jól van, mindenképpen elismerés illeti, amiért bele kívánta vetni magát az utolsó meccs utolsó gólpasszába, de sajnos az önfeláldozás nem hozta meg a remélt eredményt.

Hanuta-Mannschaft

Flemming-Tánczos-Tóthné A.

Jaj, hát mink... erről nem is tudok elfogódottság nélkül írni. Olyan szépen játszottak ezek a gyerekek! Anna a legbiztosabb kezű közeli ítéletvégrehajtóvá vált, Laczi nagy formában játszott, nekem elég volt, az eredmény számontartását felügyelnem, gátat szabva az ellenfelek el-elszabaduló fantáziájának. Mi voltunk az egyetlenek, akik zónát védekeztünk, ráadásul fainul. Sportdiplomáciai és fair-play különdíj nekem, MVP Laczinak és Annának.

Balisto-Mannschaft

Lantos Z.-Tóth Sz.-Vinkovits B.

A jornada el mejor akciója fűződik a nevükhöz. Bálint labda(vissza)szerzés a körtén belül, bemutatja kipasszra, aztán lábközött hát mögé az éppen ziccerre érkező Szabolcsnak és touché! Egyébként igazán a végére lendültek bele, Kobezoli akkora már be is dobálta a kialakított ziccereit, Szabolcs lassan felülkerekedett a rá bízott embereken, Bálint pedig egy kőszikla magabiztosságával koordinálta a játékot.

Boldog névnapot Balázsok!

Nagyon jó meccsek voltak, továbbra is tartom, ezen a pályán a három-három ellen az ideális létszám. Remélem, ma még többen leszünk, a rettenetes kispesti különítményre és a névnaposok megjelenésére számítunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr702635645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása