Jöjjenek, jöjjenek, gyorsan siessenek! (Drágajó testvérnéném varrás mentén reped!) Ma már az új terembeosztás él, este nyolctól parkett!!!

Összefoglaló sebtiben az előző hétről: Michael végül megint nem jött, de azért Isten éltesse, két újoncot viszont avattunk Kispestről (=Smallpest. Érted... Kisujjban a cirill...), ismét nem sikerült három azonos játékerejű csapatot fabrikálnunk de jó meccsek voltak. A hét akciójában Szabó és Vinkovits urak, a hét zoknijában Nagy úr tündökölt. Kicsivel, de csak tényleg kicsivel bővebben hajtás után. UPDATE: A küzdelem hevében adminisztrációs hibát vétett a szerkesztőség, a hibával szennyezett részeket kihúztam, gyöny betűkkel, arany szavakkal korrigáltam, a felelősöket kíméletlenül felelősségre vontam. Határa kérem, mindennek van!

 

Az első csapat: Dölles-Szabó-Vinkovits-Tóth A. (Mérleg: 10-1)

 

Nem kellene sokat keresni a régi bejegyzések között azt, amelyikben megállapítottam, hogy Balisto és Mr. Big nem való egy csapatba. Egyszerűen etikátlan. Szándékaik szerint persze nagyvonalú lovagoknak kellene látnunk őket, hiszen szárnyaik alá vették az egyetlen női versenyzőt. De ez csak a látszat. Hiszen Anna sok gyakorlással a draft záróköréből stabil törzsjátékossá küzdötte fel magát. Durva mérleg, Szabó urat ma megismertetjük a vereség ízével.UPDATE: Szándékaik szerint persze nagyvonalú lovagoknak kellene látnunk őket, hiszen szárnyaik alá vették a legvédtelenebbnek látszó újonc kosárlabdaversenyzőt. De ez csak a látszat, porhintés. Hiszen Krisztián, Kispest Rodmanjének felfedezetje kezdeti megilletődöttségét levetkőzve magabiztos ziccerezésével meccseket döntött el büszkén viselve a népelnyomó hadsereg gyűlölt egyenruháját. Természetesen jár neki a hét újonca cím (megosztva) a szokatlanul népes elsőzők mezőnyében. Nyereményét (egy tál blokkolis cilike szima lizzsel) átveheti Ruyi távolkeleti ízszalonjában.

A második csapat: Lantos-Dölles-Nagy M. (v.D)- Tóth A. (6-5)

Zoli ezúttal irányító szerepben játszott szinte végig és végre sokat dobott kintről. Megy neki az is. Ha majd gyakorolja. Krisztián és Máté (ellenünk) végig jó volt, sok támadólepattanót szedtek, ez drága kincs. Krisztián a végére bele is lendült, sorra dobált ziccereket, a hét újonca lett. Megosztva... UPDATE: Anna és Máté (leginkább ellenünk) végig jó volt, Anna kiváló helyezkedése közmondásos, Máté lepattanózása faszipántos, az alkalmazás módja mégis visszataszító volt. Mert a nagy Té által vezetett csapatot ez legkevésbé sem zavarta, ők átgyalogoltak mindenkin, de bezzeg ellenünk visszaszedték amit elrontottak és másodjára, harmadjára be is dobták. Pfej.. mindig a kisebbet kell bántani, a földön fekvőn taposni még eggyet... Sőt, Tóthné családon belüli erőszak alkalmazásától sem riadt vissza a siker érdekében, és ez elítélendő. 

A harmadik csapat: Bakonyi-Flemming-Kis-Molnár-Tóth Sz. (Ez összesen csak négy fő.) (1-9)

Dölles úr címe azért csak megosztott, mert nálunk lépett pályára a tizenkét év után visszatérő, precizitásáról méltán híres, vásárhelyi Palibácsi magasbedobó legenda, Kis-Molnár úr! Bár ez a mérleg is önmagáért beszél, azért nem voltunk annyira ramatyok. KMT rögtön az elsőt helyre tette, ezzel ránk rúgva az ajtót. (Aztán ennél a képnél maradva, egy ideig elálldogált ott a küszöbön, volt hogy le is térdelt mire bejjebb lépett.) A végére teljesen kiérdemelt egy hét újonca címet, reméljük további trófeákra is vágyik, mert láthatóan van vágott dohánya ehhez a játékhoz. Robi szülinapozott (#20, Grat!), nekünk Szabolccsal ezúttal nem ment. (Persze, tudjuk miért. Mindig a kisebbet...) UPDATE: Természetesen Tibornak is jár a cilike.

A hét zoknija:

Máté fekete-fehér válogatása, kései szüreteléssel (valószínüleg indulás előtti utolsó pillanatban).

A hét akciója:

Vinkovits úr negyed köríves labdavezetése a körte körül az alapvonalig, majd ziccerbe felugorva fej mögötti passz a palánk alatt szotyolát áruló Szabó nevű játékosnak, aki élt is a lehetőséggel. Idefér még Lantos úr bármelyik egy-egyezése, írja meg nekünk ő, melyik.

 

3 komment

Címkék: kosár

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr502678545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demonleany 2011.02.23. 16:48:21

Már ne is haragudj, de hogyan bízzunk így a tudósításaid hitelességében? Engem szépen elkevertél újonc Krisztián barátoddal! Én Zolival és Mátéval voltam egy csapatban, amennyire emlékszem. Kikérem magamnak, tessék újrakezdeni, és rendesen megírni!
Ejnye-bejnye!

BigT 2011.02.24. 19:53:29

Jogos. Krisztián volt velünk, egyik meccsünket szinte egymaga hozta le...

morientes 2011.02.25. 12:09:43

szanaszét kergetem a szerkesztőséget, Lassie trend.
bezzeg, minket senki sem vigasztal...
süti beállítások módosítása