Halló, halló!


Hosszú szünet után rövid bemelegítő poszttal jelentkezem. Az apropó a közelgő, immár ötödik bajnokságunk, amit előzetesen június 30.-ra tűztünk ki. A fácsén közzétett szavazáson ez esetleg módosulhat, párhuzamosan ezzel elkezdek telefonálgatni is rég nem látott arcokkal, van-e kedvük az ünnepi alkalom során újra találkozni velünk. Úgyhogy tessenek jelentkezni!

A lebonyolítási rend nem változik, ennek megfelelően célunk nyolc csapat nevezése és létszám tekintetében fegyelmezett részvétele. Nevezni az előző alkalommal bevált rendszerbenlehet: csapatként ("mert csak az a jó"), vagy egyenként, felajánlva magunkat Fortuna néni hús- és hentesáru üzletében.

Akikkel mindenképpen számolunk:

- a jelenlegi aktív mag (aki szóban már jelezték részvételi szándékukat): Tóth Robi, Nátuly Cs.(időponttól függ), Bakos B., Galla A., Nika T., Boda Cs., Kelemen V. (yes bitch, he's back!), Gál More, Bernyiscsek Sibap (időponttól függ), Tátrai R., Vinkovits B., Flemming.

- Barna Igazgató Úr csapata: 3 Fő

- Gere Tanár Úr csapata: 3 Fő

- Mihályfalva: V. Mihály, D. Mihály, Péntekbazsi Mihály

Azok listája, akik bizonytalanok, vagy csak rég nem láttuk őket, sokkal hosszabb, de végig megyek rajta én. Ha viszont ti jelentkeztek, azon nagyon meghatódom.

Mezeket, főleg kész csapatoknak érdemes akár előre nézegetni, de nem fontos. Majd rohanunk megint a végén.

Tehát még kb. 4 hét, és jó lesz nekünk.

 

Addig is örök tisztelettel

 

Olivér

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr704562787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása