1. Szeretettel és nagy örömmel köszöntjük Gere Katát evilágon. Mivel érkeztét szombatnapra időzítette(11.04.02.), semmiféle tagfelvételi procedúrával nem kell számoljon, azonnal teljes jogú tagságot nyert nálunk (~beleszületett a jóba). Apa aznapi hiányzását ennek ellenére nem tekintjük igazoltnak tudván, hogy az illedelmes gyermek csak valamikor icaka tizenegy felé jött elő. God bless you!

2. Tudomásul vesszük létrejöttét és hallgatólagosan támogatjuk működését a Gömbgörgető Tiszavirág FC-nek. Egyesek azt állítják róluk, hogy a mi lyányunk, de úri becsületszavunkra: Nem mi vótunk! Az tegye fel a kezét, akinek e név hallatán nem egy játszi, trillázó szkarabeusz jut eszébe... God bless you too!

3. Mostantól szeretett Szentélyünk adottságaihoz, valamint társaságunk előző évezredben gyökerező hagyományaihoz illően három-a-három ellen fogunk játszani. A mérkőzések ezután szintén három találatig tartanak, és a győztes addig iszik van a pályán, amíg nyer. Egyéb újdonságok: ha négy (=3+1) perc után nincsen egyik csapatnak sem három pontja, akkor a partido döntetlennek minősül és megfelelő részvételi szám esetén mindkét csapat leül. A kosár természetesen itt is gól, de ezzel most ne szórakozzunk, jó?!

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr492818985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása