Igazi gladiátorképző volt, ömlött rólunk az izzadság. Három csapattal játszottunk teli lelátók előtt. Ez kevés szünetet, félelmetes iramot, a névsor maga pedig kiegyenlített mezőnyt garantált. A két szurkolótábor egymás melletti szektorban kapott helyett, és ha már így történt, együtt tombolták végig a szűk három órát, szakértő hozzászólásaikkal folyamatosan támogatva a csapatokat. (Valójában alaposanvégigbeszélték a divatvilág aktualitásait, és epekedve várták, mikor únjuk már meg egymást, a labdát, a hőséget, vagy a sikereket.)

Gál-Nátuly-Tóth

Nevek alapján brutális csapat, ki is emelkedtek a mezőnyből, szerencsére a csak vállalhatóság határán belül. Sajnos Csabi térgye továbbra sem százas, ehhez képest a múlt heti formáját át tudta menteni, stabil hátteret biztosított a vérbeli kontracsapatnak. Robi és Bence egyszerre volt jó formában, szép támadásokat vezettek, kizárólag felállt védelemmel lehetett elbizonytalanítani őket.

Boda-Major-Stubán-Vallus

Mindenre képes csapat volt ez, jó egyéni teljesítményekkel. Csabi ugyan nem volt negyvengólos, de Major úr sem másnapos formában, Stubi és Misi pedig hibátlanul hozták elsősorban védekezésre építő játékukat. Stubi lőhetne bátrabban távolról, Misit pedig ezúton felszólítom, legyen aktívabb támadásban, iramváltásból induló váratlan kapuratöréseivel meccsek sorát dönthetné el. Nagyon sportszerű csapat, jó ellenük játszani, csak gólt ne lőjenek az embernek.

Flemming-Gere-Péntek

Gere tanár úr kurzusa, sok-sok tudnivalóval. A mi játékunk is elsősorban a kontrára épült, amivel volt, hogy négyes győzelmi sorozatot sikerült felépíteni. Tanár úr ezúttal nem csak az eszet, hanem a labdákat is osztotta, többször is támaszkodó lábon tudott engem lőni az ellenfél kapuja előtt úgy, hogy abból gól lett. Bazsi a szélről nagy gólokat lőtt, és szilárdan véde(keze)tt. Érdemes beiratkozni a kurzusra, mindenkinek bátran ajánlom.

MVP: Gál-Tóth

Olyan magas szinten járatták a labdát elől, és olyan gyorsan nagy hatékonysággal építettek fel támadásokat, hogy igazából nem is lehet kérdés.

Phase Zehn

Flemming-Nátuly-Péntek-Stubán vs. Boda-Gál-Major-Vallus

Az ötödik fázisnál, öt-ötnél félbeszakadat. Szoros meccs volt, nagy hajtással. Ha jól emlékszem.

Táska pakol, köröm levág, eszik, alszik. Aztán időben elindul, mert hamarosan kezdünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr842079811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása