Elnézést kérek a hosszú csendért, sehogy sem bírtam rávenni magam az írásra. Halogattam a kezdést, amíg lehetett, de ugye nyár régen véget ért (igazából még tavaly...), a fociszezon elkezdődött, a kosaras kérdések tisztázódtak, szólnom illik.

1. Volt szigetkerülés. Ketten eveztük körbe (K2 115.000m 1. Nika-Flemming 9h17p), feleségem volt a crew. Két helyen sátoroztunk: Ráckevén és Szigetszentmártonban. Nagyszerű időt fogtunk ki, finomakat ettünk (Heike brownie-ja, hmmm...), strandoltunk, Heikével kisebb szigeteket kerültünk (Senki szigete, meg ilyenek), leégtünk, sokat fotóztunk. Remélem, jövőre többen leszünk, nem mintha ez így rossz lett volna, de jó lenne, ha nem csak én eveznék, viszont nagyobb csoportban, indiánkenuval is teljesíthető három nap alatt, a Duna fantasztikus, egy mesevilág tényleg oszt itt van má milyen közel. A táv meg elég hosszú ahhoz, hogy sose felejtse el, aki teljesítette, tehát utána jogos büszkeség is feszítheti a mellkast. (Az enyém különösen azért dagad, hogy míg én viszonylag jól bírtam, láttam Tomát teljesen elkészülni az erejével. Azt hittem, Elvist hamarabb látom. Főleg úgy, hogy csak mártogatta a lapátját, a tájban gyönyörködött, meg a kormánnyal babrált...)

2. Nem lesz kerékpáros Balaton-kerülés. Heike ezt most már nem tudná autóval sem vállalni, nélküle pedig még csak szerveznem is pofátlanság lenne, úgyhogy ezt elhalasztjuk jövőre. Örömteli, hogy sokan jelentkeztetek, erre építünk majd.

3. Foci ugyanúgy lesz, mint eddig. Hála Istennek. Ma volt a harmadik alkalom, erről már írok beszámolót, ahogy a bajnokságról is.

4. A kosár időpontja elvileg változatlan marad, de a termen valamilyen módon osztoznunk kell: vagy csak a fele játékidőnk lesz, tehát másfél óra, vagy kéthetente játszunk három órát. Melyik legyen, kedves játékostársak?

Csók

A bejegyzés trackback címe:

https://teremurak.blog.hu/api/trackback/id/tr572323559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netrex 2010.09.26. 19:16:24

Hi evribodri!
Hát ha lehet választani én a kosárral kapcsolatban a heti játékra szavaznék, és másfél óra intenzív játékra. Oszt ha még azt is lehet, hogy mi legyünk 8:00-tól és a konkurens csapat 9:30-tól ilyenre is szavaznék. Ja, mi ketten is így szavazzunk. T. Andrásékat is meggyőzőm, úgyhogy gyakorlatilag ez a beírás 4 szavazat! :P Focira is jövök, de tényleg, csak nem tudom mikor, mert mindig van valami a hétvégén. :)

morientes 2010.09.26. 22:50:29

@netrex:
ez egy nagyon fontos komment és négy nagyon fontos szavazat.
folynak az egyeztetések, keddig el kell ezt döntenünk.
én személy szerint a későbbi kezdés mellett vagyok, annak család- és túlórabarát mivolta miatt.

BigT 2010.09.26. 23:32:21

Hali. Én is a korábbi kezdés mellett lennék, és persze a rendszeres játék mellett, ha nem para.

tarsolya 2010.09.27. 16:06:16

Yo!

Korábbi kezdés és heti intenzív játék. Akár még az utánunk következőkkel is meccselhetnénk :)

Üdv,
A&A :)

morientes 2010.09.28. 06:33:26

sajnos nem ilyen rózsás a helyzet, nem mi diktálunk az alkuban.
most csütörtökön 21:30 a kezdés (nem miattam, vagy a nagy családbarátság miatt. Becsszó!), de még folynak a tárgyalások.
az intenzitás viszont így garantált.

El Pibito 2010.09.29. 16:01:35

Azért aki valamit is ad magára, már 20:00-ra átöltözve várja a sípszót és az élményt, mikor rúg gólt!
Nem csak 7-es labda an a világon...
süti beállítások módosítása